« Vissza
Életmód  »  Termékek, akciók  »  FOCUS Planet 8 Beltdrive, Szíjhajtású kerékpár
TERMÉKEK »
MÁRKÁK »
BOLTOK »


289 000 Ft
FOCUS Planet 8 Beltdrive, Szíjhajtású kerékpár

FOCUS Planet 8 Beltdrive, Szíjhajtású kerékpár
Termékleírás:
Két dolog, amit A FOCUS Planet nyergében ülve gondolsz:

1. Egy gyorsasági kerékpárral sem tudnék gyorsabban menni. 2. Csak képzelem vagy tényleg mindenki engem néz? Az alumínium váz merev, ugyanakkor zökkenőmentes, egyszerű, mégis lenyűgöző. Amikor közelebbről megnézed, észreveszel valami szokatlant: egy karbonnal megerősített szíj tekeredik, speciálisan épített, alumínium fogakon. A szíjhajtás, ami olyan halkká teszi a bringánkat, hogy többet nem számíthatunk arra, hogy a láncunk által kibocsátott csattogás figyelmeztetni fogja az éppen utunkban haladó járókelőket. Na igen, a járókelők bevásárló szatyrokkal, a cikázó és parkoló autók. A két legfőbb ok, amiért a városból kifelé vesszük az irányt, ha kerékpározni indulunk, de a Focus Planet nyergében még e körülmények is jó érzéssel töltenek el. Ez az urban style, a városba tervezték!

www.thebikeoutlet.hu
Bruttó ár 289 000 Ft
KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK
4EVER Virus SXC1 XTR összteleszkópos kerékpár
Egyedi igények szerint személyre szabható 4EVER összteleszkópos kerékpár, Carbon Fill High Modulus váz, abszolút csúcskategóriás felszereltség. A 4EVER 2012 top modelljéről van szó, mely a nagyon jó m...
Részletes leírás
Kedvencek közé
HELLO KITTY 12    31 990Ft
Kontrás hátsó fékkel. Váz: Hi-Ten acél, Kerekek: acél agy, fehér gumiköpeny. Tartozékok: sárvédő, első kosár, teljes láncvédő, kétrészes hátsó táska, Hello Kitty kürt, oldalkerék.

HELLO KITTY...
Részletes leírás
Kedvencek közé
Kawasaki MX-12 zöld fehér kontrás    32 990Ft
Váz: Hi-Ten acél
Felni: Acél
Agy: Acél
Első fék: V-fék
Hátsó fék: Kontrafék
Tartozék: láncvédő, oldalkerék, prizmák
Részletes leírás
Kedvencek közé