« Vissza
Életmód  »  Termékek, akciók  »  Fujifilm FinePix XP30 digitális fényképezőgép
TERMÉKEK »
MÁRKÁK »
BOLTOK »


44 900 Ft
Fujifilm FinePix XP30 digitális fényképezőgép

Fujifilm FinePix XP30 digitális fényképezőgép
Termékleírás:
* 14,2 megapixeles felbontás
* 5x-os optikai zoom
* 2,7" LCD kijelző

Fujifilm FinePix XP30 digitális fényképezőgép

A felhasználók részéről igény volt egy olyan készülékre, amelyet extrém körülmények között is tudnak használni. Ezek az extra igények hozták létre az XP10-es kamerát, amely 3 akár méterig vízálló. Az XP30 ezt a tudást egy újabb szintre emelte, hiszen akár 5m mélyen is fotózhatunk vele víz alatt, és ha 1,5 m-ről esetleg a földre esik, azt is kibírja! Nem hanyagolható el az a tény sem, hogy az XP 30-ba már GPS vevő is került, melynek funkcióáról lentebb olvashatnak. A készülék formailag sokban az XP10-re de annál lényegesen ellenállóbb a külső behatásokra. A kamera 14 millió pixeles érzékelővel rendelkezik és 5x optikai zoommal, melynek látószöge már 28 mm-től indul. Az LCD mérete 2,7”-os és az energiaellátásról NP-45A lithium-ion akkumulátor gondoskodik. Hazánkban a kamera ezüst, és narancs színben kerül kereskedelmi forgalomba.

Felbontás és CCD méret
A kamera maximális felbontása 4320x3240 pixel, ami 14,2 milliós felbontásnak felel meg. Ezen kívül még az alábbi felbontások választhatók: L4:3, L16:9, M4:3, M16:9, S4:3, S16:9. A készülék tömörített JPEG képet rögzít, de a kép mentésekor választhatunk, hogy az elkészült kép tömörítése Fine (finom) vagy Normál legyen. Az elkészíthető legnagyobb fájlméret, amit a kamera rögzíteni tud kb. 12 MB. Az érzékelő mérete 1/2,3” és négyzetes elrendezésű soros CCD, elsődleges színszűrővel.

Optikai és digitális zoom
A készülék rejtett optikával rendelkezik, ami annyit jelent, hogy az optika a zoomoláskor nem emelkedik ki a gép síkjából. Az optikai zoom mértéke 5x, ami kis filmes gépre vetített értéke 28 – 140 milliméter. Lehetőség van digitális zoom használatára is, amelynek mértéke kb. 6,7. A digitális zoom alapban nem használható a kamerán, a beállítások menüben a használatát engedélyezni kell.

Fókusztartomány és ISO érték
A FinePix XP30 fényképezőgéppel 60 centimétertől a végtelenig tudunk éles képet készíteni nagylátószög használata esetén. Makró felvételek készíthetők 9 centimétertől 80 centiméterig a kamerával. A választható ISO értékek: ISO AUTO/100/200/400/800/1600/3200.

Záridő és fehéregyensúly
A záridők a felvételek során 4 másodperctől 1/2000 másodpercig változhatnak menütől függően. A kamera automatikus jelenet-felismeréses fehéregyensúly-állításon kívül még hat manuális fehéregyensúly állítási lehetőséggel rendelkezik. Napsütéshez, árnyékos témához, nappali fényű fluoreszkáló, hidegfényű fluoreszkáló, fehér fényű fluoreszkáló és izzólámpás megvilágításhoz.

LCD kijelző és vaku módozatok
A kamera hátoldalán található LCD kijelző mérete 2,7”, felbontása 230 000 pixel. A kamerában a már megszokott vakumódozatokat találjuk: automatikus vaku, lassú szinkron, erőteljes vaku vörös szem csökkentéssel.

Energiaellátás és adatátvitel
A használathoz szükséges energiát egy NP-45A 720 mAh-ás kapacitású lithium-ion akkumulátor biztosítja. A CIPA szabvány alapján mérve az elkészíthető képek száma megközelítőleg 200 kép, de ez extrém helyzetekben kevesebb is lehet. Mivel a kamera alkalmas havas környezetben való fotózásra is minden esetben tartsa szem előtt, hogy hideg környezetben az akkumulátorok kapacitása csökken. Az adatátvitelről egy USB 2.0 kábel gondoskodik.

Méret és tömeg
A kamera mérete 99,2 x 67,7 x 23,1 milliméter. A készülék tömege 148 gramm, menetkész tömege 165 gramm /akkumulátorral és kártyával/ A kamera viszonylag kis méretéhez egy nagy tömeg tartozik. Ennek oka, hogy a kamera egy masszív fém házban kapott helyet.

Technikai újdonságok, érdekességek
Az XP30 egyik legnagyobb és legizgalmasabb újítása a készülékbe épített GPS vevő, mely a fotózáskor meghatározza hol készült a kép, és ha az adatbázisában megtalálható a helység, vagy az utca, akkor az adatokat megjeleníti a kijelzőn. Ha ezen információkat nem találja a térkép adatbázisban, abban az esetben a GPS koordinátákat írja ki a készülék. Ezeket az adatokat a fényképezőgépen kívül a a fotókat MyFinePix Studio segítségével a számítógépre másolva is megtekinthetjük.


www.edigital.hu
Bruttó ár 44 900 Ft
KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK
EOS 550D digitális fényképezőgép kit    174 900Ft
* 18 megapixeles felbontás
* Full HD videofelvétel
* 3,0"-os LCD kijelző élőképpel
Canon EOS 550D digitális fényképezőgép kit (18-55mm IS objektívvel)

Legjobb középkat...
Részletes leírás
Kedvencek közé
Sony Cyber-shot DSC-HX9V digitális fényképezőgép    79 900Ft
* 16 megapixeles felbontás
* 16x optikai zoom
* Beépített GPS és optikai stabilizátor

Sony Cyber-shot DSC-HX9V digitális fényképezőgép

Az Ön nagy teljesítményű ut...
Részletes leírás
Kedvencek közé
PowerShot SX130 IS digitális fényképezőgép    41 900Ft
* 12 megapixeles felbontás
* 12x optikai zoom
* Optikai képstabilizátor
Canon PowerShot SX130 IS digitális fényképezőgép

A PowerShot SX130 IS fényképezőgép12,1 megapix...
Részletes leírás
Kedvencek közé