« Vissza
Életmód  »  Termékek, akciók  »  Nikon D3100 digitális fényképezőgép
TERMÉKEK »
MÁRKÁK »
BOLTOK »


139 900 Ft
Nikon D3100 digitális fényképezőgép

Nikon D3100 digitális fényképezőgép
Termékleírás:
* 14 megapixeles felbontás
* Útmutató mód és Full HD videofelvétel
* 3"-os LCD kijelző élőképpel

Nikon D3100 digitális fényképezőgép kit (18-55mm DX VR objektívvel) 3 év garanciával. A meglepően egyszerűen használható D3100 az igazi családi megoldás a gyönyörű fényképek készítésére. Legyen szó családi portréról vagy az ide-oda futkározó csöppségek éles megörökítéséről, az Útmutató mód bárkit rövid idő alatt megtanít arra, hogyan kell szép képeket készíteni. A D-videó funkció használatával teljes HD-felbontású videókat készíthet, valamint éjjel-nappal kiváló minőségben megörökítheti a történéseket. A Nikon továbbfejlesztett EXPEED 2 képfeldolgozó rendszere a kiváló élességű, élénk képek készítése érdekében a lehető legjobban kihasználja a 14,2 megapixeles CMOS-képérzékelő lehetőségeit. Az SLR fényképezőgépek között hihetetlenül könnyűnek számító D3100 lehetővé teszi a csodálatos családi képek készítését bármilyen körülmények között.

* A 14,2 megapixeles, DX-formátumú CMOS-képérzékelő élethű, élénk, alacsony zajszintű és finom átmenetekkel büszkélkedő képeket készít.
* Az EXPEED 2 képfeldolgozó motor nagy érzékenységet, továbbfejlesztett videorögzítést és kiváló képminőséget kínál.
* Nagy ISO (100–3200) érzékenység – egészen 12 800 értékig: automatikus ISO-beállítási lehetőséggel rendelkezik, valamint manuálisan beállítható egészen ISO 12 800 értékig a Hi2 beállítás használatával. A rövidebb záridő használhatósága jelentősen csökkenti a képek elmosódásának kockázatát, amikor gyorsan mozgó témát fényképez, vagy gyenge fényben készít felvételeket.
* ÚTMUTATÓ mód: gyors és egyszerűen használható beépített súgó. Megkérdezi a készíteni kívánt kép tulajdonságait, körülményeit, majd a lehető legjobb eredmény elérése érdekében automatikusan elvégzi a megfelelő beállításokat. A kijelzőn megjelenített mintaképen bemutatja, hogy a javasolt beállítások alkalmazásával milyen lesz a rögzített fénykép.
* D-videó – teljes HD felbontású (1920 x 1080) videók: gyönyörű, teljes HD-felbontású videók hanggal. A fényképezőgép nagyméretű képérzékelője és nagy ISO érzékenysége kivételes képminőséget biztosít. A NIKKOR objektívek használata lehetővé teszi a moziszerű effektusok alkalmazását, valamint a videóknak a fényképezőgéppel elvégezhető egyszerű szerkesztését: a jelenetek törlését és a kívánt képkockák állóképként történő mentését.
* Élő nézet és Fényképezési helyzetfelismerő rendszer: leegyszerűsítik a képek komponálását az LCD-monitoron. Az Automatikus program választó a témának és helyzetnek megfelelően kiválasztja a legjobb üzemmódot, a folyamatos szervo AF (AF-F) mód pedig a témán tartja az élességet anélkül, hogy meg kellene nyomnia a kioldógombot.
* A nagyméretű, 7,5 cm-es (3 hüvelykes), nagy felbontású LCD-monitorról könnyedén leolvashatók a fontos információk, valamint élvezetessé teszi a fényképek és videók megtekintését és szerkesztését.
* A borotvaéles, 11 pontos automatikus élességállítási rendszer gyors és pontos automatikus élességállításra képes a kép teljes területén. A négy AF mező mód, közöttük a 3D követés AF, éles felvételeket garantál még akkor is, ha téma nem a kép középpontjában van, illetve ha gyorsan vagy kiszámíthatatlanul mozog.
* Az Aktív D-Lighting funkció a kiváló képek és a természetes kontraszt biztosítása érdekében automatikusan megőrzi a csúcsfényes és árnyékos területek részleteit.
* A Picture Control funkció segítségével már a felvételkészítés előtt egyedivé teheti képeinek megjelenését és hangulatát. Hat beállítás közül választhat: általános, élénk, semleges, monokróm, portré és tájkép.
* A bővített beépített retusálás menü használatával még a fényképezőgépben szerkesztheti és javíthatja képeit, videóit. A funkció egy sor effektust kínál, például vörösszemhatás-korrekció, gyors retusálás és szűrőeffektusok.
* Kettős beépített porosodáscsökkentő rendszer: A képérzékelő-tisztító és a levegő áramlás vezérlő rendszer megakadályozza, hogy a por leülepedjen a fényképezőgép képérzékelőjére, ennek köszönhetően tiszta, foltmentes képeket készíthet.
* Pehelykönnyű váz és kiváló ergonómia: a biztos fogás lehetővé teszi a fényképezőgép kényelmes kézbentartását. A gyakran használt funkciók, például az Élő nézet, a D-videó és a zárkioldás számára létrehozott külön vezérlők használatával öröm a gép működtetése.

www.edigital.hu
Bruttó ár 139 900 Ft
KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK
Velbon Sherpa 600R    34 899Ft
Könnyű alumínium háromlábú állvány, vízszintesig kinyitható lábakkal, mely megkönnyíti a makro fotózást. 3d fejjel, hord táskával. Súly 2 kg > Terhelhetőség: 4 kg > Minimum magasság: 29 cm > Magasság ...
Részletes leírás
Kedvencek közé
PL120 digitális fényképezőgép, fekete    29 900Ft
* 14 megapixeles felbontás
* 5x-ös optikai zoom, HD videó
* Kettős LCD kijelző
Samsung PL120 digitális fényképezőgép, fekete

Kétszer szórakoztatóbb, mint bármely fényk...
Részletes leírás
Kedvencek közé
E-PL1 digitális fényképezőgép kit    79 900Ft
* 12,1 megapixeles felbontás
* Mikro 4/3-os cserélhető objektíves rendszer
* CCD képstabilizátorral és beépített vakuval
Olympus E-PL1 digitális fényképezőgép kit (14-42mm obje...
Részletes leírás
Kedvencek közé