« Vissza
Életmód  »  Termékek, akciók  »  Whisper Plus
TERMÉKEK »
MÁRKÁK »
BOLTOK »


39 990 Ft
Whisper Plus

Whisper Plus
Termékleírás:
A Whisper Plus a Catlike top kategóriás fejvédője, most 2011-re megújult még kényelmesebben használható és biztosabban rögzülő MPS (Multi Position System) állító mechanizmussal. Ezt a fejvédőt használják az Euskatel és a Cervelo profi országúti kerekesei is. Az egyedülálló, természet inspirálta 39 nyílásnak köszönhetően a fejvédő szellőzése még alacsony sebességek mellett is kiemelkedően jó, mindemellett az organikus design megfelelően figyelemfelkeltő is. Egy esetleges esésnél a CES (Crash Energy Splitter) energia elnyelő rendszer biztosítja, hogy az ütés a fejvédő minél nagyobb felületén oszoljon el. Különböző színekben elérhető (Team és világbajnoki limitált kiadások, valamint hagyományos színek) 3 méretben.

www.shimano.hu
Bruttó ár 39 990 Ft
KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK
4EVER Virus SXC1 XTR összteleszkópos kerékpár
Egyedi igények szerint személyre szabható 4EVER összteleszkópos kerékpár, Carbon Fill High Modulus váz, abszolút csúcskategóriás felszereltség. A 4EVER 2012 top modelljéről van szó, mely a nagyon jó m...
Részletes leírás
Kedvencek közé
HELLO KITTY 12    31 990Ft
Kontrás hátsó fékkel. Váz: Hi-Ten acél, Kerekek: acél agy, fehér gumiköpeny. Tartozékok: sárvédő, első kosár, teljes láncvédő, kétrészes hátsó táska, Hello Kitty kürt, oldalkerék.

HELLO KITTY...
Részletes leírás
Kedvencek közé
Kawasaki MX-12 zöld fehér kontrás    32 990Ft
Váz: Hi-Ten acél
Felni: Acél
Agy: Acél
Első fék: V-fék
Hátsó fék: Kontrafék
Tartozék: láncvédő, oldalkerék, prizmák
Részletes leírás
Kedvencek közé