« Vissza
Életmód  »  Termékek, akciók  »  Xperia X8 kártyafüggetlen okostelefon
TERMÉKEK »
MÁRKÁK »
BOLTOK »


39 900 Ft
Xperia X8 kártyafüggetlen okostelefon

Xperia X8 kártyafüggetlen okostelefon
Termékleírás:
* Teljes érintőképernyő
* Android 2.1-es operációs rendszer
* 3.2 megapixeles kamera

Sony Ericsson Xperia X8 kártyafüggetlen mobiltelefon, fekete (Android)

Xperia X8
Munka, pihenés vagy mindkettő? Töltse le a szükséges alkalmazásokat az Android™ Marketről™. Az érintőképernyős X8 médiatelefon nagysebességű internetet kínál - továbbá minden mást, a felhasználó igényei szerint. Élvezze a hozzáférést kedvenc funkcióihoz a kezdőképernyő személyre szabható négy sarkával.

Android érintőképernyős okostelefon
Egyszerűen. Az X8 Android multimédiás okostelefonnal az egyszerű használat és szórakoztatási funkciók egyedülálló kombinációját élvezheti. Kapcsolódás 3G vagy Wi-Fi kapcsolaton. Írja be üzeneteit a virtuális QWERTY billentyűzeten. Tervezze meg az útvonalat a Google Maps és GPS szolgáltatásokkal.

Android Market
Alkalmazások és más tartalmak leöltése az Android Market™ oldalról Szabja személyre az X8 Android okostelefonját. Válasszon az Android Market™ több mint 100 000 szórakoztató és hasznos alkalmazása közül. Lehet ennél jobb? Hát, igen. A legtöbb alkalmazást ingyen töltheti le.

Médiatelefon személyre szabható sarkokkal

Zenelejátszó felülre? YouTube™ a bal alsó sarokba? Szabja személyre az érintőképernyő sarkait. Hozzáférés kedvenc alkalmazásaihoz az okostelefon érintőképernyőjén: egykezes navigáció egyszerűen.

* Méret: 99.0 x 54.0 x 15.0 mm / 3.9 x 2.1 x 0.6 hüvelyk
* Szín: fekete
* Súly: 104.0 gr / 3.7 uncia
* Telefonmemória: 128 MB* MicroSD™ support (up to 16 GB)
* Képernyő: 320 x 480 pixels (HVGA) / 3" kapacitív érintőképernyő
* Akkumulátor-élettartam:
* GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 4 óra 45 perc 446 óra
* UMTS/HSPA 900/2100 5 óra 40 perc 476 óra
* UMTS/HSPA 850/1900/2100 5 óra 40 perc 476 óra
* Zenehallgatási idő: 23 óra 40 perc
* Geo tagging
* Kamera: 3.2 megapixel

Adja hozzá képeihez a készítésük helyét rögzítő adatokat. Ragadja meg a különleges pillanatokat. Képblogolás A fényképeket pillanatok alatt felteheti az Internetre. Videófelvétel Ragadja meg a pillanatot. Támogatja a zenei hangokat - MP3, AAC Eredeti előadói felvételeket használhat csengőhangként. Album art Válasszon a zenét CD albumok és egyéb képek böngészésével Bluetooth™ sztereo (A2DP) A telefonon tárolt zenéket vezetékek nélkül hallgathatja fejhallgatóján. PlayNow™ Zene és játék letöltés telefonjára. Sony Ericsson zenelejátszó Élvezze kedvenc zenéit előadó, album és zeneszámok szerint csoportosítva. Véletlenszerű lejátszás és intelligens lejátszási listák támogatása. TrackID ™ - zenefelismerés Vegyen föl egy rövidke részt a zeneszámból, és az alkalmazás pillanatokon belül elküldi az előadó nevét, a zeneszám és az album címét közvetlenül mobiljára. Google™ kereső Keressen a Google™ keresővel. Webböngésző - WebKit Teljes értékű böngésző, a standard protokollok, képek és videók támogatásával. Könyvjelzők Gyors hozzáférés kedvenc weboldalaihoz. Pásztázás és zoom Jelenítse meg a weboldalakat saját igénye szerint, gyors áttekintésben vagy a részletekre összpontosítva. Rádió - FM rádió RDS-sel Rádiós szórakozás megszakítás nélkül. 3D játékok Minőségi játékok teljes színben és felbontásban. Java Töltsön le különleges játékokat és alkalmazásokat telefonjára. Videó megjelenítés Videoklippeit megtekintheti a telefon kijelzőjén. Video streaming Videóit megnézheti azonnal. Nincs szükség tárolásra. YouTube™ Nézze meg kedvenc YouTube™ videóit, vagy töltse fel saját felvételeit: könnyed hozzáférés a YouTube™ alkalmazással.

www.edigital.hu
Bruttó ár 39 900 Ft
KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK
THURAYA XT-DUAL
Kuriózum a Thuraya új XT-DUAL műholdas telefonja. Azon felül, hogy ütés-, por-, és vízpermet álló, és rendelkezik alapvető GPS funkciókkal, használható hagyományos GSM SIM kártyával (900/1800/1900 MHz...
Részletes leírás
Kedvencek közé
S5660 Galaxy Gio kártyafüggetlen okostelefon    36 900Ft
* 16 millió színű kijelző
* 3 megapixeles kamera
* Beépített navigáció

Jellemzők:

* Frekvenciasáv: HSDPA + GSM 4 band (global roaming)
* Telefonkönyv:...
Részletes leírás
Kedvencek közé
S5830 Galaxy Ace kártyafüggetlen okostelefon    59 900Ft
* 3,5" HVGA kijelző
* 5 megapixeles kamera
* LED vaku, Android operációs rendszer

Samsung S5830 Galaxy Ace kártyafüggetlen mobiltelefon, fekete (Android)

A Samsun...
Részletes leírás
Kedvencek közé