« Vissza
Vízisport  »  Termékek, akciók  »  500 kártyafüggetlen okostelefon, Black
TERMÉKEK »
MÁRKÁK »
BOLTOK »


39 900 Ft
500 kártyafüggetlen okostelefon, Black

500 kártyafüggetlen okostelefon, Black
Termékleírás:
* 3,2"-os érintőképernyő
* 1GHz processzor
* 5 megapixeles kamera

Nokia 500 kártyafüggetlen mobiltelefon, Black

Gyors, kapcsolatban tar és szórakoztat
Ez aztán a sebesség – az erőteljes 1 GHz-es processzor gondoskodik róla, hogy élmény legyen használni az alkalmazásokat és a szórakoztató tartalmakat. Az alkalmazások gyorsan és gördülékenyen futnak, a Wi-Fi vagy 3,5 G internetes kapcsolattal pedig a weboldalak gyorsan betöltődnek, és a letöltések egy pillanat alatt megérkeznek. Böngéssz a fényképek között zökkenőmentesen, és keresgélj a zenei gyűjteményedben könnyedén.

Ingyenes hátlapok
Fejezd ki az egyéniségedet. Az értékesítési dobozban két további, élénk színű, matt kidolgozású prémium minőségű hátlap található, így kiválaszthatod azt, amelyik a legjobban kifejezi az egyéniségedet. És mivel olyan könnyű őket kicserélni, a hangulatodnak megfelelő hátlap kiválasztása gyors és egyszerű. Ezenfelül választhatsz háttérképeket és témákat a kezdőképernyők, valamint a kedvenc alkalmazásaidhoz és barátaidhoz parancsikonokat rendelhetsz hozzá. (3 db cserélhető hátlap az alábbi színekben: fekete, piros, kék)
E-mail és közösségi hálózatok
A teljesen integrált e-mailek és közösségi hálózatok azonnal működésre készek. Ez azt jelenti, hogy munkahelyi és személyes e-mail fiókjaidból a leveleidet valós időben, közvetlenül a kezdőképernyődre kapod meg. Ezenfelül folyamatosan követheted a valós idejű Facebook és Twitter hírcsatorna-frissítéseket, így mindig naprakész maradsz. Csak válaszd ki, ami a legjobb neked.

Teljesen testre szabható hálózatok
Minden itt kezdődik. A három testreszabható kezdőképernyő az első naptól kezdve valós időben működik és mindig naprakész – te döntöd el, hogy mivel töltöd meg őket. Egy kezdőképernyő az e-maileknek és üzeneteknek, egy a barátoknak és a közösségi hálózatoknak és egy a kedvenc alkalmazásaidnak és játékaidnak. Mindez tőled függ. A parancsikonok és widgetek hozzáadása gyors és egyszerű.

A legjobb Nokia alkalmazások
A Nokia 500 telefonnal közvetlenül megkapsz számos nagyszerű alkalmazást – olyan alkalmazásokat, amelyek az életet egy kicsit jobbá, egyszerűbbé és szórakoztatóbbá teszik. Továbbá egyetlen érintéssel eljuthatsz az Ovi Áruházba, ahonnan letöltheted a legújabb alkalmazásokat és játékokat, valamint böngészhetsz a csengőhangok, témák és háttérképek között.

Ingyenes térképek és navigáció
A Nokia Térképek mindenből megmutatja a legjobbat a városban, így azonnal megtalálhatod a közeli kávézókat, üzleteket, koncerteket stb. Fedezd fel és oszd meg a nagyszerű új helyszíneket, miközben átutazol a városon – akár be is jelentkezhetsz, hogy az emberek tudják, merre jársz, és találkozhatsz a közelben lévő barátaiddal. És ami még ennél is jobb: a tiéd lesz az ingyenes* gyalogos és autós navigáció a lépésről lépésre történő beszédhangos útmutatással.


www.edigital.hu
Bruttó ár 39 900 Ft
KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK
THURAYA XT-DUAL
Kuriózum a Thuraya új XT-DUAL műholdas telefonja. Azon felül, hogy ütés-, por-, és vízpermet álló, és rendelkezik alapvető GPS funkciókkal, használható hagyományos GSM SIM kártyával (900/1800/1900 MHz...
Részletes leírás
Kedvencek közé
S5660 Galaxy Gio kártyafüggetlen okostelefon    36 900Ft
* 16 millió színű kijelző
* 3 megapixeles kamera
* Beépített navigáció

Jellemzők:

* Frekvenciasáv: HSDPA + GSM 4 band (global roaming)
* Telefonkönyv:...
Részletes leírás
Kedvencek közé
S5830 Galaxy Ace kártyafüggetlen okostelefon    59 900Ft
* 3,5" HVGA kijelző
* 5 megapixeles kamera
* LED vaku, Android operációs rendszer

Samsung S5830 Galaxy Ace kártyafüggetlen mobiltelefon, fekete (Android)

A Samsun...
Részletes leírás
Kedvencek közé