MTB
Kerékpáros csillagtúra Alsó-Ausztriában
A kiváló minőségű, jól kitáblázott kerékpárutakat családosoknak, kerékpártúrázóknak, mountainbike-osokank ajánlják. ...  »
A napsütötte tartomány igazán vonzó célpont azok számára, akik szabadidejüket a természetben és aktív, egészséges mozgással szeretnék eltölteni.  »
 »
Mátrafüred – Csepegő-forrás – Kis-kő – Kékestető – Mátraháza – Hatökör ura – Nyírjes erdészház – Galyatető – Peres-tető – Mátraalmás – Galyavár – Piszkéstető – Mátraszentlászló – Háromfalu temploma – Mátraszentimre – Szalajkaház – Üvöltő-gerinc –Lajosháza – Sástó – Kozmáry-kilátó – Mátrafüred »
Terepi séta, észtorna, mikroszkópos vizsgálat és kézműveskedés minden korosztálynak! »
A sok ezer vadlúd reggeli kirepülésének és esti behúzásának látványa, természetismereti túra, játszóház, madárgyűrűzési bemutató, természetfotó kiállítás.  »
2015. március 28-án új útvonalakkal várjuk a tiszta hegyi levegőt kedvelő, mozogni szerető régi és új sportbarátokat. Az Óbudai Tavaszköszöntő Teljesítménytúrán való részvétel ingyenes. »
Fáklyás túrázás lámákkal, kutyaszános workshop, éjszakai hótalpas túrázás és számos izgalmas program várja a síelőket a pályákon kívül Steiermarkban. Lássuk, mit kezdhetünk magunkkal a sípályákon kívül. »
A legújabb túrák és kerékpárutak a szomszédos Ausztriából, amelyek Ausztria legszebb vidékeire kalauzolják a kirándulókat.  »
TELJESÍTMÉNYTÚRÁK 2014 - ELŐZETES lista  »
Idén immáron ötödik alkalommal kerül sor a Kazinczy Ferenc emléktúrára, mely a leghosszabb hazai teljesítménytúra a maga 200 kilométerével. A háromnapos rendezvény 2013.06.21-én, pénteken kezdődik és 2013.06.23-án, vasárnap zárul. »
Tavaly újabb kerékpárúttal bővült a stájer kerékpáros kínálat: a „Weinland Steiermark Radtour”, vagyis a Stájer Borvidék Kerékpártúra 399 kilométer hosszan, összesen 8 szakaszon át kanyarog – jól kitáblázott tartományi és körzeti kerékpárutakon – a tartomány szlovén határhoz közeli keleti és déli részein. »
 »
A 2016. évi “Szabadidő, szeretem!” nyitó rendezvénye az Óbudai Tavaszköszöntő Teljesítménytúra március 20-án. Felkészültségnek megfelelően egy hosszú (28 km) egy rövid (16 km) és egy családi táv (6 km) közül lehet választani. Nevezés ingyenes! »
Terepi séta, észtorna, mikroszkópos vizsgálat és kézműveskedés minden korosztálynak! »
Terepi séta, észtorna, mikroszkópos vizsgálat és kézműveskedés minden korosztálynak! »
2015. március 15-én vasárnap ismét megrendezzük népszerű, “A Gyermekvasút nyomában” című teljesítménytúránk nappali változatát. »
Izgalmas kirándulóhelyek, felhőtlen fürdőzés és mágikus pillanatok csodás természeti környezetben. Ilyen egy családi üdülés Karintiában. Ausztria napfényes délvidéke feledhetetlen üdülési élményeket ígér kicsiknek és nagyoknak egyaránt.  »
Az alapítvány születését egy túrával szeretnénk emlékezetessé tenni, minden érdeklődő, szimpatizáns részvételével, március 8-án Piliscsabától Mária-remetéig tartó Országos Kéktúra szakaszon. »
A „24 óra Fertő-tó“, egy extrém utazás a Fertő-tó körül és azon keresztül is 2014. január 31-én, pénteken. »
Egy szánkópálya a ház háta mögött, saját készítésű gyümölcskenyér és egy romantikus lovas szános kirándulás a behavazott tájon át. Ausztria 2600 minőségileg ellenőrzött falusi szálláshelyén a téli örömök és a vidéki élet varázsa különleges kombinációt alkot. »