Síelés
Európa: autópályadíjak, matricák és útdíjak
Európai autópályák információ: autópályadíj, autópálya matrica, autópálya térkép és webkamera, benzin és dízel árak, maximális megengedett sebesség. (frissítve 2018.november 13-án)...  »
Ha még nincs programod hétvégére, és szívesen mozognál a szabadban, akkor most itt a remek alkalom. Február 19-én a via ferratások szervezésében ingyenes túrán vehetsz részt Pilisszentlászló környékén. »
A Csanádi Sándor Sí-alpinista Emlékverseny 2006. évi rendezvénye, ami egyben a XXIII. Magyar Sí-alpinista Rally, idén ismét kétfordulós versenyként kerül megrendezésre. Az 1. fordulót hétvégén, Szlovákiában rendezik. »
Szabó István (becenevén Fusz) megpróbáltatásokban és sikerekben gazdag életének 67-ik évében, 2006. január 28-án az örök túramezőkre távozott.  »
Itt az ideje, hogy mindenki rendelkezzen adójának 1 %-ról. Most itt egy lehetőség, hogy nemes célra fordítsd ezt az összeget. »
A Baraka Utazási Iroda természetesen ebben az évben is szervez egy napos belföldi túrákat. Az elsőt rögtön február 11-én, szombaton rendezik, melynek során a résztvevők kétszer is átszelik a Gerecsét.  »
Utazási tippek
A legenda szerint amikor Isten a világot teremtette, az ördög mindenbe belerondított. Ám egyszer elaludt, és a Teremtő ekkor alkotta meg Venezuelát. Adott neki mindenféle kincset: kőolajat, vasat, nemesfémeket és lélegzet-elállítóan gyönyörű tájakat. »