Bemutatjuk a legújabb vízbiztos okostelefont. »
Az elmúlt hét esős, viharos időjárásának nyoma sem maradt a hétvégére, így az 5. K&H mozdulj! velencei tóúszás és túratriatlon napsütéses, 30 fok feletti kánikulában zajlott le. 1500-nál is több nevező várta a rajtot, hogy legyőzzék a három táv egyikét a 26 fokos vízben.  »
6 hetes edzésterv nőknek, videóval! Ez az edzésterv azoknak készült, akik szeretnének ledobni pár kiló súlyfelesleget és készek arra, hogy elkezdjenek rendszeresen tornázni.  »
30 perces otthon végezhető TRX edzés, online videóval! »
Schirilla György ismét átússza a jeges Dunát 2012. december 15-én szombaton 13 órakor. Célja a közönség szórakoztatása, a III. Kerületi polgárok összefogása, hagyományőrzés, az egészséges életmód hirdetése.
Felhívja a figyelmet a számos szabadidős tevékenységet kínáló,
csodálatos környezetű Római-partra.
 »
Bővült a SEIKO nagyköveteinek száma, ugyanis Hope Solo, az olimpiai bajnok amerikai, női labdarúgó válogatott kapusa, csatlakozott a SEIKO nagyköveteinek táborához!  »
Horváth Kinga, Európa-bajnok és tizenháromszoros magyar bajnok, valamint Szóláth Szebasztián, kétszeres junior világbajnok wakeboardosok ezúttal egy igen hajmeresztő mutatványba fogtak a Red Bull WakeXplorers keretében. »
Amiről a sziklaugrás kapcsán ez idáig sok szó esett, és fontosnak bizonyul, mégis ritkán nevezik nevén vagy határozzák meg, az a vízbe érkezés.  »
NÉZD MEG A VIDEÓT! »
Az amerikai Todd Pottert koronázták a hegyek királyává az 1 millió dollár díjazású 2012-es Red Bull X-Fighters Világturné második, szombati állomásán. »
A szörfösök Oscar-díj gálájának titulált Billabong XXL Global Big Wave Awards-on az amerikai Garett McNamara 24 méter magasan meglovagolt hullámával nyerte el a legjobbnak járó kitüntetést. »
A világsajtó és a magyar közvélemény szinte egyöntetűen halottként könyvelte el Gábort, aki március 25-én magyar idő szerint éjfélkor kikötött Közép-Amerikában. A rekorder kenus jól van, jelenleg kenujában piheni ki az út fáradalmait. Felesége már úton van hozzá. »
Újabb yosemite-i mászólegenda látogat kishazánkba, Lynn Hill személyében. A Nose (El Capitain) első szabad átmászója a Corvin moziban tart előadást a magyar közönségnek. »
Íme néhány tanács azoknak, akik télen is bringát választják. Galád, a Hajtás Pajtás futára mutatja be téli felszerelését. Nézd meg a videót! »
A Kovács László, Dósa Richárd, Járdán Zsolt, Nagy László összeállítású magyar csapat idén is teljesítette a világ egyik legnehezebb extrémsport-versenyét, a 27. Red Bull Dolomitenmannt, amely hegyifutásból, siklóernyőzésből, kajakból és hegyikerékpározásból áll, mindez embertpróbáló terepen. »
Íme egy kis emlék a 2013-as Strand Fesztiválról és egy kis ízelítő az idei nyár egyik legnagyobb bulijából, világsztár fellépőkkel. Kattints, és nézd meg videónkat!>> »
Nézd meg a legjobb 70 outdoor gyakorlatot! »
A három éves szünet után, 100 ezer néző előtt visszatérő Red Bull Air Race versenysorozat nyitányán három pilóta küzdött egymással az első helyért Abu-Dzabi gyönyörű kék egén, amiből végül a címvédő brit Paul Bonhomme került ki győztesen. Besenyei Péter motorproblémái miatt nem tudott beleszólni az élmezőny vetélkedésébe. »
A Teambuilding Sport Club versenyzői, első ilyen jellegű versenyükön, a profi csapatok között a 34. helyen zártak. »
Magyarország 17 éremmel, ebből 8 arannyal zárta a 2012 londoni olimpiai játékokat. Ez messze felülmúlja a 11 érmet, amit előzetesen az elemző cégek jósoltak. 600ezer magyarra jut egy olimpiai érem. »
Az orosz Artyom Szilcsenko vitte el az első helyezettnek járó trófeát a 4. fordulón. NÉZD MEG A VIDEÓT! »
Serge Girard valódi sportember, a futásnak él. Öt világrekordot tart, és még mindig újabb kihívásra készül, amelynek során közel napi két maratonnak megfelelő utat tesz majd meg. Ötvennyolc éves, de legalább húsz évet letagadhatna. Napi hat órát, heti öt napot edz, alighanem ebben rejlik a titka. Az Extreme Sport Channel most műsorára tűzi a róla szóló filmet, „Futásra született” címen, ennek kapcsán beszélgettünk vele. »
Példátlan összefogás - Varga Norman júniusban futva indul Londonba, nemrég főpróba gyanánt Békéscsabáig kocogott.  »
A világon elsőként hódította meg slackline-nal a Kínában található Enshi Grand Canyont az amerikai Dean Potter. A világhírű sziklamászó és bázisugró az életét kockáztatva egyensúlyozott az 1800 méter mély és 40 méter széles szakadék felett. »
A vitorlázás szerelmeseinek immáron elmaradhatatlan kellékévé vált a Velatura kollekció, mely már a piacra kerülése pillanatában meghódította a vitorlázás szerelmeseit.  »
Nathan Adamsnek élete hala akadt a horgára. A 334,75 kg-os kékuszonyú tonhalat az új-zélandi Houhoran fogta ki. Nagy valószínűséggel ez minden idők legnagyobb kékuszonyú tonhala, amit ember valaha kifogott... NÉZD MEG VIDEÓN! »
A rövid idő alatt nagy hírnevet kivívó versenyen idén a franciák ultrafutó sztárja Sébastien Chaigneau aratott fölényes győzelmet a 123 km-es távon. A The North Face Transgrancanaria több rövidebb versenyből áll - 24, 42, 96, 123 km -, de természetesen a leghosszabb, legnehezebb táv kapja a legnagyobb figyelmet. »
Kolby Kirk amerikai túrázó 2011 május elsején indult útnak, és október 9-én fejezte be túráját.  »