Vitorlázás
51. Kékszalag: a Racing Django futott be elsőként
Rendkívül gyenge szélben zajlott az 51. Kékszalag Nagydíj első versenynapja, amelynek során a Racing Django haladt át a balatonfüredi célvonalon.  »
Szombaton rajtol a Kékszalag vitorlás sorozat első versenye, a Fehér Szalag GeneralCom Nagydíj. Ez a verseny, amely a sikeres és elismert balatoni vitorlázó, Izsák Szabolcs emlékét őrzi, sok csapat számára bemelegítésnek is szolgál a július 2-án rajtoló főversenyre, a Kékszalagra. »
Lillik Ákos nyerte Nelson Flottalízing nevű vitorlásával a vasárnap reggel zárult Keszthely-Kenese Szóló versenyt. »
Holnap nyílik a Budapest Boat Show, mely idén az Utazás kiállítással közösen kerül megrendezésre 2019. február 21-24. között. »
A nőknél a laser radial hajóosztályban versenyző Érdi Márit, a férfiaknál Berecz Zsombort választották meg az Év vitorlázójának. »
Az 50. Kékszalag, Európa legnagyobb tókerülő vitorlásverseny győztese a Safram »
A várakozásoknak megfelelően izgalmas csatáknak lehettek tanúi a 2. Volvo High Tech Regatta nézői. »
A Volvo Ocean Race-en versengő csapatok számára április 22-én kezdődött meg a verseny 8. szakasza, amelynek során 5.700 tengeri mérföldet tesznek meg a brazil Itajaí városától az USA-ban található Rhode Islandig.  »
Alsóörsön rendezik meg május 1-5 között a 2018-as Soling Európa-bajnokságot, amelyen 8 ország 22 csapata, köztük 3 magyar egység indul. »
Az aktív mozgás és a hullámok szerelmeseinek örömére megérkezett a Helly Hansen 2018-as tavaszi-nyári kollekciója. »
Szeptember 8. és 10. között rendezik az ország legnagyobb vízi hajókiállítását, a Balaton Boat Showt, a Kenese Marina Port kikötőben.  »
2019. július 18-án rajtol az 51. Kékszalag Erste Nagydíj több mint 600 hajós mezőnnyel.  »
Kopár István, a magyar származású szólóvitorlázó 2019. március 21-én, 263 nap után szerencsésen célba ért a franciaországi Les Sables d'Olonne városánál, miután a hihetetlenül embert próbáló Golden Globe Race keretein belül sikeresen körbe vitorlázta a Földet.  »
A Golden Globe Race keretében két elszánt és kitartó vitorlázó már célba ért, a versenynek azonban még közel sincs vége és bőven tartogathat meglepetéseket. Kopár Istvánt továbbra is a meghibásodott szélkormánya hátráltatja, azonban tartja 4. helyét, és mindent megtesz annak érdekében, hogy rövidesen célba érjen.  »
Elrajtolt az 50. Kékszalag, Európa legnagyobb tókerülő vitorlásversenye. Élő közvetítés itt>> »
A Vándor Róbert kormányozta RSM2 nevű katamarán futott be elsőként a Balaton keleti medencéjében megrendezett Fehér Szalag GeneralCom Nagydíjon, amely az utolsó nagy erőpróbája volt a július 26-án rajtoló 50. »
A Volvo Ocean Race 8. szakasza május 8-án ért véget, a MAPFRE csapat elképesztő győzelmével. »
A Volvo Ocean Race kétségkívül nagy kihívás a legprofibb vitorlázók számára is, miközben kulcsfontosságú a megfelelő felszerelés és a ruházat. A négy óceánt, hat földrészt és 12 nagyvárost érintő verseny a végéhez közeledik, hiszen elrajtolt az utolsó, 11. szakasz a svédországi Gothenburg kikötőjéből. »
A spanyol MAPFRE csapat kapitányát, Xabi Fernandezt kérdeztük eddigi tapasztalatairól, a csapatról. »
A Litkey Farkas vezette csapat nyerte a vitorlázó Soling-világbajnokságot a hollandiai Muidenben.
 »
Litkey Farkas Festipay nevű hajója futott be elsőnek a 49. Kékszalag Erste World Nagydíjon, a hivatalos eredményre azonban várni kellett, hiszen óvást adtak be ellene, amit végül elutaítottak. Litkey Farkas így immár 13 szoros Kékszalag-győztes!  »