Futás
Poór Brigi Hawaii XTERRA világbajnokságon 4. lett
Poór Brigitta Európa-bajnok magyar tereptriatlon versenyző vasárnap a sportág legnagyobb eseményén az XTERRA világbajnokságon az előkelő 4. helyen ért célba, ezzel felülmúlt minden...  »
Csatlakozz te is a 2017. szeptember 16-án megrendezésre kerülő VI.Running Warriors versenyhez! Legyél részese a kalandnak A Predátor pályán éjszaka is megmutathatod ki lakozik benned!
Küzdj, harcolj, teljesíts! »
2016. június 19., vasárnap újra megrendezésre kerül a X2S Bánki családi és terepfesztivál. PROGRAMOK, NEVEZÉS.  »
Rekord létszámú résztvevő a jövő hétvégi Spartan Race-en! »
Szombathelyen rajtol és hat nappal később, augusztus 9-én vasárnap Budapesten ér véget Magyarország legnagyobb kerékpárversenye, a Tour de Hongrie. »
A Running Warriors akadályverseny sorozat 2015-ben kerül először megrendelésre, a Bánki-tó és környékén kialakított versenypályán 2015. június 13-án a BÁNKI NYÁRNYITÓ SPORT ÉS CSALÁDI NAP keretein belül. »
Családi sportnap és majális a kamaraerdei Ifjúsági Parkban és a Kamaraerdő területén. Terepfutás – terepduatlon – MTB verseny – gyerekversenyek. RÉSZLETES PROGRAM itt.>>  »
A tavalyi sikerre való tekintettel idén is megrendezik a Balatonman Triatlon verseny kenesei verzióját a szezon végén, szeptember 11. és 13. között. Balatonfüredi testvéréhez hasonlóan itt is három távon indulhatnak a versenyzők.
 »
A Kovács László, Dósa Richárd, Járdán Zsolt, Nagy László összeállítású magyar csapat idén is teljesítette a világ egyik legnehezebb extrémsport-versenyét, a 27. Red Bull Dolomitenmannt, amely hegyifutásból, siklóernyőzésből, kajakból és hegyikerékpározásból áll, mindez embertpróbáló terepen. »
Portugál és dán győzelmet hozott az első IRONMAN 70.3 Budapest, a férfiaknál Bruno Pais, a nőknél pedig Michelle Vesterby bizonyult a legjobbnak. A triatlon magyarországi ünnepén több mint 1500 egyéni induló, és 72 váltó teljesítette a 70.3 mérföldnyi távot úszva, kerékpározva és futva. »
Ötvenhét ország csaknem kétezer versenyzője vett részt az első magyarországi IRONMAN 70.3-as versenyen.  »
A Running Warriors ötödik versenyén több különlegesség is várja a kalandkeresőket - egy extra nehéz 8+ km hosszútáv, 4+ km éjszakai futam valamint az első alkalommal megrendezésre kerülő 12 órás egyéni és váltóverseny.  »
Tour de Hongrie, a legnagyobb magyar kerékpárverseny 2016. június 28-án Szombathelyről rajtol. A nemzetközi mezőny hat versenynap alatt, tíz megyét érintve összesen 700 kilométert tesz meg a budapesti befutóig. »
Másodszor rendezik meg Budapesten az IRONMAN 70.3-at augusztus 22-én. A magyar versenyt idén is óriási nemzetközi és hazai érdeklődés övezi: eddig 65 ország közel 1 700 versenyzője regisztrált az embert próbáló mezőnybe.  »
Családi és gyerekprogramok. Életmód és egészség programok. Játékok, vetélkedők. Terepduatlon OB és terepduatlon nyílt futam gyerekeknek is. A Kamaraerdei Ifjúsági Parkban kerül megrendezésre a 9. Életfa Terepfesztivál.
 »
Sporttörténelmet írt a tavaly augusztusban első alkalommal megrendezett IRONMAN 70.3 Budapest: a többezer nemzetközi induló értékelése alapján a rendezvény 2014-ben világelső lett a legelőször megrendezett versenyek kategóriájában.  »
2:37-es idővel Poór Brigitta nyerte az XTERRA World Tour sorozat európai nyitó futamát Máltán, a lovagok szigetén. »
Az ausztrál Mirinda Carfrae és a német Sebastian Keinle nyerte meg az IRONMAN Hawaii szigetén megrendezett világbajnokságot.  »
Nem mindennapi időjárási körülmények között került sor a 8. Életfa Sport és életmódfesztiválra. »
Huszonegy kép, megannyi IRONMAN sztori. Még nagyon friss az élmény, egészen biztosan sokat fogunk beszélni erről a hétvégéről. A közösségi oldalakat ellepték a Kihívás Hétvégéjén készült fotók, ezek közül válogattunk össze néhányat. »
Poór Brigitta a Merida Maraton Team-CST-Salomon versenyzője, a 9. helyen ért célba a németországi Zittau-ban rendezett ITU Crosstriatlon Világbajnokság női ELIT versenyében!  »