Futás
Poór Brigi Hawaii XTERRA világbajnokságon 4. lett
Poór Brigitta Európa-bajnok magyar tereptriatlon versenyző vasárnap a sportág legnagyobb eseményén az XTERRA világbajnokságon az előkelő 4. helyen ért célba, ezzel felülmúlt minden...  »
2014. augusztus 21. és 24. között a Lágymányosi öböl területén megrendezzük az első Kihívások Hétvégéjét, amelyen rengeteg sporteseménnyel, látnivalóval, programmal várjuk a vendégeket. »
Augusztus 23. igazi ünnep a számunkra, hiszen Budapesten – sőt, egész Kelet-Közép- Európában – most először rendeznek triatlonversenyt IRONMAN márkanév alatt. Letölthető Race Info itt! »
Soha nem tapasztalt érdeklődés előzi meg az augusztus 2-10. között megrendezendő 16. TVK Triatlon Nagyhét részét képező nemzetközi triatlon versenyeket. Az olimpiai kvalifikációs sorozathoz tartozó 18. TVK ITU Triatlon Világkupára és az ETU Triatlon Junior Európa-kupára félszáz (!) országból érkeznek sportolók – köztük számos világnagyság - Tiszaújvárosba.  »
Szeretettel várunk minden sportrajongót, kicsit és nagyot a festői Bánki tónál június 22-én reggel 8 órától késő délutánig. Találkozhatsz, sőt versenyezhetsz az utóbbi idők legjobb multisportolóival, Mester Bálinttal, Sipiczki Csabával és az egyre jobb formában lévő Száraz Dénessel.  »
Sok szeretettel várnak minden régi és új nevezőt a szervezők a III. Balatonman Triatlon Fesztiválon, Közép-Európa talán legszebb helyen megrendezett triatlon versenyén, mely egyben a 2014. évi Magyar Amatőr Bajnokság futama és a Triatlon Magyar Nagydíj egyik állomása is.
 »
Pozsony külvárosában rendezték a Spartan Race extrém akadály futás hétvégéi futamát. A rangos nemzetközi mezőnyben Mester Bálint és Lukács Lilla révén bronzérmet, a csapatversenyben pedig a X2S Cube TEAM Salomon révén ezüstérmet szereztek a magyarok.

 »
Már magyarországi bemutatkozásakor is óriási érdeklődés van a Spartan Race elnevezésű extrém akadály-futóverseny iránt. Április 26-án az eplényi Bringarénában debütál a sportág »
Cikkünkben a terepfutáshoz szeretnénk edzéstippeket tanácsokat adni. Ehhez a X2S TEAM edzéstapasztalatai mellé segítségül hívtuk Lesley Paterson extrém tereptriatlon világbajnokot is.  »
2013. szeptember 15-én különleges terepfesztivált szerveznek Piliscsabán immáron 7. alkalommal. Színes családi programok, koncertek, vetélkedők, tombola, sport és eletmód tanácsadás, masszázs bemutatók, meghívott vendégek. »
X2S Gyermeknapi Terepfesztivál > Egy különleges gyermeknapi fesztiválra Bánkra hívja az X2S Haibike TEAM a természetszerető családokat, Budapesttől alig 50 km-re, ahol a strand, a természet és a programok egész napra biztosítanak lehetőséget a minőségi kikapcsolódásra!  »
Ötven profi versenyengedéllyel rendelkező triatlonista indul harcba a győzelemért az IRONMAN 70.3 Budapest viadalán augusztus 23-án.  »
A németországi Zittau városában rendezték meg az ITU tereptriatlon világbajnokságot, az XTERRA extrém futamával együtt. Paratriatlon kategóriában Boronkay Péter világbajnoki aranyéremmel állhatott a dobogó tetejére, Poór Brigitta az elit női versenyben 9. helyen érkezett célba. »
Újabb mérföldkő a magyar tereptriatlon sportban – világkupa futamon a felnőtt elit mezőnyben régóta nem volt dobogós magyar helyezés. »
Június 14-15-én két triatlon versenyen vettünk részt Ausztriában. Beszámoló itt! »
Szeretettel várunk minden sportrajongót, kicsit és nagyot a festői Bánki tónál június 22-én reggel 8 órától késő délutánig. Találkozhatsz, sőt versenyezhetsz az utóbbi idők legjobb multisportolóival, Mester Bálinttal, Sipiczki Csabával és az egyre jobb formában lévő Száraz Dénessel.  »
Az elit kategóriában a szlovák Peter Ziska és a cseh Tereza Klimesova győzelmét hozta az első magyarországi Reebok Spartan Race. »
Április 26-án, az eplényi Bringarénában debütál Magyarországon a világ egyik legnépszerűbb extrém akadályfutó-versenye, a Spartan Race. A viadal népszerűségét mutatja, hogy 2013-ban világszerte mintegy 60 versenyt rendeztek, melyeken közel félmillióan álltak rajthoz. Az esemény nemzetközi vérkeringésébe idén Magyarország is bekapcsolódik.  »
Rokob József nyerte meg a világon először megrendezett olaszországi 30-szoros Ironman-versenyt, ahol a versenyzők 30 napon át minden nap teljesítettek egy hosszútávú triatlont (3,8 km úszás,180 km kerékpározás,42 km futás).  »
Július 13.-án Hollandiában rendezik meg az ITU (Nemzetközi Triatlon Szövetség) tereptriatlon világbajnokságát.  »
Az egyik legszebb Európai XTERRA futam. »